Babymatras HR40 koudschuim op maat

€69,50

babymatras op maat, kindermatras op maat, ovaal matras, wiegmatras op maat laten maken, ovaal wiegmatras, matras op maat. Zie de productdetails voor meer informatie. LET OP: Wij maken uitsluitend ovale matrassen waarvan de zijkanten recht zijn. Wij mak

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Product Code: t76-t120hr40opmaat
  • SKU: t76-t120hr40opmaat
  • EAN: 7440841984986

Koudschuim HR40- Babymatras op maat

U kunt hier een matras op maat bestellen. Middels het dropdown menu kiest u de hoogte, breedte, lengte, vorm en stof van het matrasje. U kunt hier ook een matrasbeschermer op maat bestellen

U kunt de volgende vormen bij ons bestellen. Bij sommige vormen dient u een malletje naar ons toe te sturen.

Vorm matras Is een mal nodig?
Rechthoekig Nee
Vierkant Nee
   
1 zijde rond/1 zijde recht Ja
Ovaal Ja
met uitsparingen in de hoeken ja

 

Hoeft u geen mal op te sturen voor uw matras? Wij nemen uw bestelling direct in productie na ontvangst van uw bestelling. Wij maken het matras volgens de door u opgegeven maten (breedte, lengte en hoogte) en overige opties.

Moet u wel een mal opsturen? Uw uitgeknipte mal van papier stuurt u naar:

Matrassenmaker
Postbus 3
5700AA Helmond

Middels het dropdown menu kiest u de maten die het meest in de buurt komen van de mal maten. Dient u een malletje op te sturen? Antwoord, Ja: Uw matras wordt gemaakt volgens uw mal. Ovale matrassen maken wij alleen met rechte zijden. Deze lopen dus niet schuin of taps uit.

Zodra wij uw mal per post ontvangen hebben sturen wij u een bevestiging per mail. Wilt u instopruimte dan brengt u 1cm in mindering op de maten en/of de mal maakt u 1cm kleiner.

Standaard wordt uw matras afgewerkt met een luxe dubbeldoek stof. Verder kunt u tegen meerprijs kiezen voor Bamboo met Ecoshield, Organisch katoen of Tencel. Meer informatie over onze stoffen kunt u lezen via volgende link. https://www.matrassenfabrikant.nl/service/onze-materialen/

Een tricot kous beschermd de kern van het matras en het is gemakkelijker om de hoes er af te halen. Deze mogelijkheid is alleen van toepassing als u een matras met afritsbare hoes koopt (alleen bij een rechthoekig matras).

Een matrasbeschermer tussen de lattenbodem en matras beschermt uw matras, isoleert en neemt/voert vocht af. Met een goede matrasbeschermer verlengt u de levensduur van uw matras.

Koudschuim heeft een open celstructuur. Hierdoor is de lucht- en vochtventilatie beter in vergelijking met een polyether matras. Koudschuim is gelijk aan latex alleen heeft koudschuim een betere lucht- en vochtventilatie. Het is orthopedisch verantwoord liggen, door de hoge veerkracht komt doorzakken van de matras komt haast niet voor en de levensduur is veel langer dan van een polyether matras.

 

Nieuw:: Matras op maat
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2019 Matrassenfabrikant - wij maken uw matras zoals u het wenst - de specialist in matras op maat - Powered by Lightspeed