Keurmerken matrassen


keurmerk certipur

  • De CertiPUR standaard is een relatief nieuwe standaard van de Europese vereniging van polyurethaan fabrikanten.
  • De CertiPUR® heeft betrekking op schuimproducten, zoals traagschuim.
  • De CertiPUR® Certificering wordt alleen toegekend aan schuimproducenten die voldoen aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. De zogenaamde SHE eisen. (SHE: Safety – Health – Environment).

oeko-tex keurmerk
De matrasstof en de schuim van Matrassenfabrikant hebben de Oeko-Tex Standard 100 product class 1 certificatie.
De stof/schuim voldoen aan menselijke/ecologische vereisten volgens de standaard 100 class 1 .
Dit betekent dat de stof/schuim vrij is van schadelijke stoffen en geschikt is voor menselijke gebruik.

Als fabrikant van matrassen produceren wij deze in onze fabriek in Helmond/Nederland.
Wij gebruiken uitsluitend grondstoffen die geproduceerd worden in de EU.
 

LGA keurmerk
Het LGA certificaat wordt uitgereikt aan matrassen die vrij van schadelijke stoffen zijn getest.
De LGA certificaat verklaart onder andere dat een schuimproduct een uitstekende kwaliteit heeft. Met dit certificaat bent u zeker van een veilig product.
kuermerk mkbok

De identiteit van de keurmerkhouder, waaronder alle algemene Kamer van koophandel gegevens, adresgegevens, algemene voorwaarden, alsmede alle relevante informatie zijn bekend bij SMI en komen vrij ter inzage op de website www.mkbok.nl. Wijzigingen in Kamer vanKoophandel gegevens worden binnen 14 dagen doorgegeven aan SMI, middels het verstrekken van een nieuw KvK uitreksel. De uiteindelijke identiteit van alle aandeelhouder(s), al dan niet via tussenliggende bedrijven, is een natuurlijk persoon. Keurmerkhouder is gevestigd in Nederland, staat langer dan 12 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of isaantoonbaar langer dan twaalf maanden zelfstandige. Bedrijven moeten onder het MKB vallen. Keurmerkhouder moet tijdens kantooruren (9.00 tot 17.00) of tijdens haar duidelijk kenbaar gemaakte openingstijden, telefonisch bereikbaar zijn en beschikt over een vestigingsadres (geen postbus). 


Samenwerking met o.a.:

PayPal      

Online betalen

Om geld over te maken naar familie of vrienden heeft u alleen het e-mailadres nodig van de ontvanger. Door uw bankrekening of creditcard op uw PayPal-rekening te registreren, kunt u via het tabblad Geld overmaken een betaling sturen. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort en kan vervolgens worden opgenomen naar een bankrekening of worden gebruikt om een betaling te verrichten.

Indien u online winkelt en het PayPal-logo staat op de website van de webwinkel aangegeven, dan kunt u hier ook met PayPal betalen. U hoeft bij de betaling alleen PayPal te selecteren. Vervolgens wordt u gevraagd om in te loggen op uw rekening en de betaling te bevestigen. Uw financiële gegevens worden nooit aan verkopers of webwinkels getoond.
PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.
    post nl logo   
Bestellingen per post versturen wij o.a.met Post.nl .
U kunt uw bestelling online volgen in binnen en buitenland. Vanaf het moment dat wij uw bestelling bij Post.nl hebben afgegeven tot het moment dat de bezorger onderweg is naar u.


iDeal new

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes, etc…

  • Sinds de introductie in 2005 zijn er meer dan 500 miljoen betalingen met iDEAL gedaan.
  • Bij meer dan 100.000 webshops en andere organisaties kan met iDEAL worden afgerekend.
  • iDEAL wordt al jaren gekozen in de top 10 van sterke en onmisbare merken.
  • 60% van de consumenten betaalde voor zijn laatste online aankoop met iDEAL.

iDEAL is geen centraal elektronisch betaalsysteem maar een verzameling technische afspraken tussen banken en transactieverwerkers. iDEAL is op grond van deze technische afspraken naadloos geïntegreerd in het internetbankieren van de banken.


sisow    feedback company
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2019 Matrassenfabrikant - wij maken uw matras zoals u het wenst - de specialist in matras op maat - Powered by Lightspeed