Handgemaakte Maatwerk Matrassen en Toppers
In Nederland gemaakt
Levering binnen 5 werkdagen
Gratis levering in Nederland en Belgie
9,4 tm-kiyoh
WIE HERKENT DIT NIET??

WIE HERKENT DIT NIET??

0 reactie minuten lezen
Onze zomers waren de afgelopen jaren bijna subtropisch!!

WIE HERKENT DIT NIET??

Onze zomers waren de afgelopen jaren bijna subtropisch!!

Overdag is dit heerlijk, maar het maakt het slapen een stuk lastiger. Indien u het s ’nachts vaak warm heeft, is een warmte regulerend matras geen overbodige luxe. Onze nieuwe COOL TOUCH stof, is hoogwaardig en bezit unieke eigenschappen, zodat u kunt genieten van een koele nacht.

Deze nieuwste garenontwikkeling biedt de beste combinatie van alle kenmerken die nodig kunnen zijn in een hoogwaardige stof die we "GLACIER" noemen. Het biedt een koel aanvoelend gevoel, geweldige zachtheid en uitstekende vochtregulatie.
Het kan langzaam warmte opnemen en warmte snel afvoeren wat resulteert in een koel aanvoelend contact. De functie van snelle warmteafvoer kan de lichaamstemperatuur sneller verlagen om een ​​verkoelend effect te realiseren.

De groeven in de vezels zorgt ervoor dat zweet snel absorbeert en verdampt, waardoor het u een droog en comfortabel gevoel geeft. Zelfs na het wassen verliest deze stof zijn eigenschappen en kenmerken niet.

Ook voor caravans en campers, kan dit een ideale oplossing zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0