Maatwerk matrassen en toppers
Vragen? Bel +31(0)492-547174
Wij werken met passie en liefde voor het vak
Gratis levering in Nederland en Belgie, vanaf 99,- euro
9,4 tm-kiyoh
Op pad naar de juiste keuze?

Op pad naar de juiste keuze?

0 reactie minuten lezen

Op pad naar de juiste keuze?
Wij maken onze matrassen met veel passie en plezier voor het vak. Uw matras halen wij niet van de stelling, iedere matras wordt pas vervaardigd zodra wij een bestelling ontvangen hebben. Als fabrikant kunnen wij begrijpen dat het voor u als consument moeilijk is om een juiste keuze te maken. En dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

In ons assortiment heeft u een enorme keuze in diverse soorten koudschuimen en deze hebben we in meerdere hardheden. Wij geven advies betreffende eigenschappen van de matrassen in combinatie met uw wensen en situatie. Zo bepaalt u het beste wat bij u past.

Wij gebruiken uitsluitend kwaliteitsgrondstoffen die wij in Nederland en België inkopen. Wij en onze leveranciers kunnen hierdoor garanderen dat de matrassen die wij maken vrij zijn van schadelijke stoffen, voorzien zijn van de juiste keurmerken en de hoogste kwaliteit hebben. In onze fabriek in Helmond maken wij onze matrassen van A tot Z. Onze levertijden zijn hierdoor dan ook erg kort te noemen. 

Zoekt u een matras voor dagelijks gebruik of voor in de caravan, camper, ledikant of ergens anders voor dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij matrassen maken in bijna alle maten en vormen.


Hoe bijzonder is het om uw eigen matras volledig zelf samen te stellen naar eigen wens en behoefte. Graag helpen wij u verder als u de weg even niet meer weet. U bent van harte welkom om te komen proefliggen (op afspraak) in onze showroom.

Matrassenfabrikant
Vossenbeemd 107c
5705 cl Helmond
0492 547174

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0