Opmeten matras op maat

Voor een juiste meting geeft u de binnenmaten van het bed door. Als u ruimte wilt voor het instoppen van bijv. een hoeslaken/dekbed dan brengt u zelf 1 cm in de lengte en 1 cm in de breedte in mindering op de binnenmaten van het bed. Wij maken het matras aan de hand van de door u doorgegeven maten en/of tekening. Wij houden dus geen rekening met instopruimte. Dit dient u zelf te doen.

Bij antieke bedden adviseren wij u om op 3 plaatsen in lengte en breedte op te meten. Het kan voorkomen dat het bed niet meer helemaal recht is en zo voorkomt u dat het matras te groot of te klein wordt. Bij uw bestelling geeft u dan de kortste lengte en kortste breedte door. Voor kinderenbedden met een bedrand: als het matras 1 a 2 cm hoger is dan de eventueel aanwezige bedrand (instap gedeelte bed), is het voor uw kind fijner om in en uit te stappen van het bed.


Matras met een schuine zijde: Is dit een rechte lijn dan is een mal/voorbeeld matras niet nodig. Als de maten A,B,C,D kloppen dan blijft de schuine zijde E over. Loopt de schuine zijde rond, dan is een mal/voorbeeld matras nodig. Wij adviseren bij het opmeten de binnenmaten van de bak minus 1 a 2 cm. U heeft dan ruimte voor het instoppen van een hoeslaken. Let op dat de maten die in het boekje van uw caravan/camper niet altijd overeenkomen met de werkelijke maten van het matras. Het is hierdoor beter om de maten van de bodem te meten of het matras. Bij opmeten matras: Meten van naad tot naad. Is het matras versleten en zit de hoes erg los dan kunt u beter de bodem meten. De maten van de kern kan ook als het een afritsbare hoes heeft.
frans bed caravan matrassen fabrikant

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
© Copyright 2019 Matrassenfabrikant - wij maken uw matras zoals u het wenst - de specialist in matras op maat - Powered by Lightspeed